+45 2429 2914 info@baasch-pedersen.dk

Velkommen til Baasch-Pedersen Vin – et hobbyprojekt, der tog sin start i efteråret 2018 i Fajstrup nær Sabro i Østjylland.

Beslutningen om at starte en vinbutik var ikke svær, men blot en konsekvens af, at vi gennem mange år har besøgt et utal af producenter, primært i Alsace og ved Mosel, på vores ferier og smagt os gennem et væld af gode vine og købt lidt med hjem. Nu ønsker vi bare at formidle vores ”uddannelse” udi vinens verden gennem smagninger med og uden mad.

Da vi i 2019 besluttede at importere vin, var vi ikke i tvivl at det skulle være fra nogle af vores favoritter i Alsace og ved Mosel. Så vi besluttede at tage en rundtur til Alsace og Mosel for at besøge disse producenter for at høre om de var med på ideen og det var de. – Så lige nu har vi to producenter i Alsace og fire ved Mosel – den kan du læse mere om på siderne Alsace og Mosel.

Info om vores rabatter og levering:

Ved at købe mindst 6 flasker, får du vores 6-flaskers rabat. Du kan enten vælge at købe seks ens flasker eller sammensætte en “six-pack” fra hele vores vinsortimentet.

Jyder kan afhente i butikken, eller få leveret ved døren! Det koster gratis op til 20 km og 30 kr. op til 40 km fra butikken. Over 40 km aftaler vi en pris. Du kan også vælge professionel transportør og betale deres tarif.

Da vi jævnligt tager til sommerhuset i Nordjylland, leverer vi i linjen Randers, Hobro, Aalborg, Brønderslev, Løkken efter aftale.

Vi kommer også til Sjælland med jævne mellemrum, så her leverer vi, når vi alligevel skal derover, i linjen; Slagelse, Roskilde, Slangerup, Virum, Brønshøj mod et bidrage til brændstof fra Slagelse.