+45 2429 2914 info@baasch-pedersen.dk

Spiritus

Vores spiritus sortiment er bygget op over “rester” fra smagninger vi har afholdt og som bare vokser. Sortimentet består primært af varer fra MacY og lidt fra HJ Hansen. Så står du og mangler en drik du bare må have, men vi ikke har i vores sortiment, så kig ind på MacY’s hjemmeside eller HJ Hansens ditto og kontakt os for en pris og levering.

Whisky
Med baggrund i mange års smagninger, har vi valgt at satse på fire destillerier – 3 skotske og ét indisk – som vi mener supplerer hinanden godt.

De tre skotske destillerier er Lindores fra lavlandet, Tomatin fra højlandet og og Torabhaig fra Skye. Alle tre destillerier leverer klassiske eksempler fra deres regioner; Lindores med en let og fin smag, der tydeligt viser sin hjemstavn, men også er sig selv og anderledes fra de andre lowland whisky. Tomatin er bare god med masser af smag. Torabhaigs næse og smag lægger ikke skjul på deres placering nær Talisker – De er ikke en kopi, men præsenterer Skye på en god og behagelig måde…. Hvis man er til røg!

Fra Indien har vi Paul John fra Goa, der laver whisky med skotsk inspiration.

Rom
På rom området er vi blevet svært fristet af produkter fra Panama; Ron Abuelo og sikke nogle rom! De er lækre og har god sødme, men meget mere end det i både næse og mund, krydderier, frugt både frisk og tørret. Ron Abuelo rom passer til både hygge, dessert og i drinks f.eks. Daiquiri.

Vi har også valgt nogle af Rum Nations produkter, hvor vi er faldet for en spændende Jamaica rom, der har ligget på sherry fad. En Panama 18 års single estate og en Guyana Demerara Solera No. 14 der begge har nogen sødme, men ikke så søde som de næste.

A.H. Riise’s rombaserede drikke der er så søde, at det ikke længere må kaldes rom, men gerne “Verdensklasse spiritus baseret på første klasses rom”. Her har vi både stærke, søde og fyldige rom, der passer til masser af hygge og julens slik og søde sager, men også til et glas, når man trænger til styrke; Navy Strenght og Frogman.

Gin
På gin området holder vi os primært til Hayman’s og Warner’s gin, den har også et par specielle gin på programmet. – Begge destilleriers produkter er er super gode gin med masser af smag, der passer til det danske forår og sommeren med! Der er altid G&T tid et eller andet sted i verden, så man behøver ikke noget ur for at vide, det er G&T tid NU! Og vi har næsten alt til en G&T i butikken; gin og tonic men ikke is, det grisser når det smelter. Men ellers!

Tequila
Som den nye person i klassen har vi valgt at have et par gode tequila fra El Tequileño Tequila og Casa Don Ramón Tequila & Mezcal. Kom og smag om det er noget for dig.

.