+45 2429 2914 info@baasch-pedersen.dk

Vinfestivaler og Smagninger

Vinfestivaler

Frem til ultimo august kan du finde os i butikken eller i Fuchsiahaven, Skjoldelev, Det Glade Genbrug i Lading, på Nordjysk Vinfestival i Brønderslev eller Galten Vinfestival i 8464 Galten.

Du vil også kunne besøge os i butikken på Elhøjvej 9 i Fajstrup, hvor vi gennem foråret vil lave flere arrangementer.

27.-28. april 2024 Stand ved Det Glade Genbrug, Poppelgårdsvej, Lading. (smagning er gratis)

Begge dage åbent 10-17 og vi medbringer 6 forskellige økologisk vine fra Domaine Schwach, Hunnawihr, Alsace. Vi har også et udvalg af gin og tonic, samt øl fra Ølluminati i Viborg. - Og der er gratis smagsprøver på det meste.

9.-10. maj Kr. Himmelfarts dag i Fuchsiahaven, Mødalvej, Skjoldelev. (smagning er gratis)

Kelvin fra Fuchsiahaven har temadage med Biodiversitet og økologi, samt sælger økologiske kartofler, frø og planter.
Da Fuchsiahavens tema er Biodiversitet og økologi, medbringer vi vine fra to af vores BIO producenter; Domaine Schwach, Hunnawihr Alsace, og Weingut Zum Eulenturm v/Timo Stölben, Briedel am Mosel, samt nogle nyheder fra gin, rom og whisky fronten.

31. maj og 1. juni Hvidvins- og Rosédage i Fuchsiahaven, Mødalvej, Skjoldelev.
(éndags billet 50 kr. kan købet på 2429 2914 eller info@baasch-pedersen.dk)

Til Hvidsvins- og Rosédage vil man kunne møde 5-7 østjyske vinimportører og smage deres hvid- og rosévine, samt et udvalg af gin, rom og whisky.

7. og 8. juni Nordjysk Vinfestival, Brønderslev.
(Billetter på www.nordjyskvinfestival.dk)

I år medbringer vi et udvalg af vores Alsace vine, hvor vi vil forsøge at vise det bedste fra alle vores tre producenter; Domaine Ermel, Domaine Schwach og Domaine Scheidecker. Der vil være bobler, BIO vine og Grand Cru vine.

31. august Galten Vinfestival, Smedeskovvej, Galten
(Billet 100,- kr. kan købes på 2429 294 eller info@baasch-pedersen.dk)

Lørdag den 31. august 13-17 vil du kunne smage vin fra 8-9 østjyske vinimportører. Der vil være vin fra Alsace, Mosel, Spanien, Italien m.m.

Smagninger

Baasch- Pedersen Vin tilbyder

Har du eller din virksomhed behov for et arrangement, der omfatter vin eller spiritussmagning, så tilbyder vi gerne at afholde forskellige smagninger med eller uden mad.

Vi kan kontaktes for tilbud på mail: info@baasch-pedersen.dk eller mobil 2429 2914.

Jørn har afholdt over 100 whiskysmagninger siden begyndelsen af 90’erne og sammen har vi afviklet vin- og spiritussmagninger både hos private og i virksomheds- og foreningsregis de seneste 15 år. Vi har også stået for drinksbar til større fester.

Hos os selv har vi afholdt tema smagninger med Alsace-, Mosel- og portvine med mad.

En af vores mest efterspurgte smagninger er Portvin & Peberbøffer, hvor der serveres en peberbøf med portvinssauce, chokolademousse og kaffe, samt 8 forskellige portvine. Kontakt os for pris.

Alsacesmagninger afvikles gerne i foråret, når der er nye hvide asparges på menuen. Her serveres 8-10 forskellige vine til nogle Alsaciske småretter. I efteråret er det gerne Moselvin der er temaet med lidt tungere tyske småretter.

Vi kan til enhver tid afvikle spiritussmagninger, hvor vi ud over stor viden og erfaring med whisky også har afviklet et antal rom- og ginsmagninger, samt afholdt drinks kurser som f.eks. ”Byg din egen gin favorit”. Men vi har allround erfaringer med stort set alle spiritus afarter.