+45 2429 2914 info@baasch-pedersen.dk

Vinfestivaler og Smagninger

Vinfestivaler

Så er vinfestival sæsonen 2023 ovre for vores vedkommende. Vi ses igen til marts på Slagelse Vinfestival. I mellemtiden optræder vi på en stand i til Adventsmarked i Fuchsiahaven, Skjoldelev samt i butikken til Nytår.

2. og 3. december Adventsmarked i Fuchsiahaven, Mødalvej 46, Skjoldelev pr. Sabro - Pris: Gratis

På Adventsmarkedet medbringer vi et lille udvalg af vores Mosel Vine, samt et sortiment af portvin og spiritus.
Åbningstider: Lørdag og søndag 10-17.

29. december Butiks åbent "Kom og smag bobler til Nytåret" - Pris: Gratis

Her vil du kunne smage 6 forskellige bud på bobler til Nytårsaften, og et par bud på både hvid og rød til aftenens festmenuer.
Åbningstider: 10-18.

3. marts 2024 Slagelse Vinfestival, Vesthallen Slagelse - Nærmere Info primo 2024.

i 2024 deltager Baasch-Pedersen Vin for første gang på Slagelses traditionsrige vinfestival og vi glæder os til at præsentere nogle af vores bedste vine fra Alsace og Mosel.

Smagninger

Baasch- Pedersen Vin tilbyder

Har du eller din virksomhed behov for et arrangement, der omfatter vin eller spiritussmagning, så tilbyder vi gerne at afholde forskellige smagninger med eller uden mad.

Vi kan kontaktes for tilbud på mail eller mobil. (Du finder telefon og mail over menulinjen, øverst til venstre)

Jørn har afholdt over 100 whiskysmagninger siden begyndelsen af 90’erne og sammen har vi afviklet vin- og spiritussmagninger både hos private og i virksomheds- og foreningsregis de seneste 15 år. Vi har også stået for drinksbar til større fester.

Hos os selv har vi afholdt tema smagninger med Alsace-, Mosel- og portvine med mad.

En af vores mest efterspurgte smagninger er Portvin & Peberbøffer, hvor der serveres en peberbøf med portvinssauce, chokolademousse og kaffe, samt 8 forskellige portvine. Kontakt os for pris.

Alsacesmagninger afvikles gerne i foråret, når der er nye hvide asparges på menuen. Her serveres 8-10 forskellige vine til nogle Alsaciske småretter. I efteråret er det gerne Moselvin der er temaet med lidt tungere tyske småretter.

Vi kan til enhver tid afvikle spiritussmagninger, hvor vi ud over stor viden og erfaring med whisky også har afviklet et antal rom- og ginsmagninger, samt afholdt drinks kurser som f.eks. ”Byg din egen gin favorit”. Men vi har allround erfaringer med stort set alle spiritus afarter.